Dit najaar worden er weer workshops traditionele Thaise Massage gegeven door Cleo Tjitrodipo bij YogaOosten. Een workshop voor beginners, en eentje voor gevorderden.

Zondag 8 oktober 2017 Workshop Introductie Traditionele Thaise Massage

Deze “hands-on” workshop is zo ontworpen dat je na afloop een volledige basale Thaise massage van 1,5 uur zou kunnen geven.

Na een korte inleiding over de geschiedenis van Traditionele Thaise Massage (Nuad Bo Rarn) en z’n plek in het heden, gaan we aan de slag. In groepen van maximaal 12 deelnemers gaan we de fundamentele grepen leren.

Deze introductieworkshop is geschikt voor iedereen: voorkennis is niet nodig. Wel is het belangrijk dat je fysiek in staat bent om op een mat op de grond te werken. Je kunt deze workshop volgen met je partner, familieleden, vrienden, vriendinnen of collega’s. Maar ook alleen ben je van harte welkom.

Voor meer informatie: YogaOosten Workshop Introductie Traditionele Thaise Massage

Zondag 22 oktober Workshop Intermediate Traditionele Thaise massage

In deze workshop oefenen we de balans tussen het gebruik van gewicht en acupressuur in Thaise massage. Het beoefenen in het gebruik en groter maken van jouw ruimte en bewegingsvrijheid staat in deze tweede editie centraal.

Deze “verdiepende” workshop is zo ontworpen dat je na afloop een volledige basale Thaise massage van 1,5 uur zou kunnen geven in de zij- en rugligging. Dit kan een aanvulling zijn op de technieken die worden beoefend in de workshop introductie traditionele thaise massage

Voor meer informatie: YogaOosten Workshop Intermediate Traditionele Thaise Massage

Voor vragen, bel ofYoga Oosten Enschede Workshop Introductie Traditionele Thaise massage mail voor meer informatie!


yogaoosten@gmail.com

06 – 54 95 85 15