Algemene Voorwaarden

Lesgeld

Het lesgeld wordt per maand voor aanvang van de les(sen) contant of via de bank voldaan. Knipkaarten dienen van tevoren via de bank of contant betaald te worden. Yoga Oosten houdt het recht om het lesgeld aan te passen, en zal hier tijdig over informeren.

Opzegmaand

Je commiteert je voor 3 maanden wanneer je een abonnement afsluit. Daarna kun je per maand opzeggen.

Gemiste lessen

Gemiste lessen kunnen worden ingehaald. Je hoeft van te voren niet te bellen of te mailen om een les in te halen of om je af te melden voor een les. Aan het eind van het kalenderjaar, en bij beëindiging van het abonnement vervallen de gemiste lessen.

Huisregels

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, 15 minuten voor aanvang gaat de deur open. Draag makkelijk zittende kleding. Tijdens proeflessen mag je gebruik maken van de yogamatten van Yoga Oosten, bij voortgang is het gewenst, in verband met hygiëne, je eigen mat aan te schaffen. Meld voordat de les begint blessures of andere lichamelijke klachten. Deelname is op eigen risico, bij twijfel neem eerst contact op met je huisarts of specialist.

Privacyverklaring YogaoOosten

In deze privacyverklaring lees je welke persoonsgegevens YogaOosten gebruikt en verwerkt.

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Yogaoosten verwerkt persoonsgegevens die jij zelf aan ons hebt verstrekt, doordat je gebruik maakt van onze diensten.

Wij verwerken voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres indien je je hebt aangemeld voor lessen, workshops of één van de overige activiteiten van Yogaoosten.

Gegevens via Inschrijfformulier yogalessen:

Voornaam, achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mail adres, fysieke/mentale klachten en medicijngebruik indien van toepassing.

De bijzondere persoonsgegevens zoals de fysieke of mentale klachten (gezondheid) van een deelnemer worden gevraagd met het doel om een beter beeld te krijgen van de betreffende deelnemer en om waar mogelijk rekening te houden met deze klachten tijdens de lessen. Deze persoonlijke gegevens worden niet in een bestand opgeslagen.

Gegevens via het aanmelden voor een evenement op de website:

Voornaam, achternaam, telefoonnummer en e-mail adres. We bewaren deze gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is.

Verwerken en bewaren van jouw gegevens:

YogaOosten verwerkt digitale en schriftelijke gegevens uitsluitend voor de afhandeling van betalingen, het verzenden van onze nieuwsmail, je te kunnen bellen of mailen als dat nodig is om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren en als we hier wettelijk toe verplicht zijn (bijvoorbeeld voor belastingaangifte). Mails aan meerdere personen worden altijd als BCC verstuurd. We bewaren deze gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is.

Zoals altijd kun je je op ieder gewenst moment weer afmelden voor de nieuwsmail.

Delen met anderen:

YogaOosten verstrekt jouw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting zoals belastingaangifte.

Jouw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

Je hebt natuurlijk altijd het recht jouw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Hiervoor stuur je een mail naar yogaoosten@gmail.com. YogaOosten reageert daar asap op.

Beveiliging van jouw gegevens:

YogaOosten zorgt ervoor dat jouw gegevens goed beschermd worden en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Bij twijfel of vermoeden van misbruik kun je dit aangeven middels een mail naar yogaoosten@gmail.com. . YogaOosten reageert daar asap op.

YogaOosten:

Is een yogastudio in Enschede waar yogalessen, Pilateslessen en yoga gerelateerde activiteiten worden aangeboden.

YogaOosten is sinds 2011 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

De yogastudio is gevestigd aan de Voortsweg 204B, 7523 CK Enschede.

Eigenaresse en contactpersoon is Henriette Oosten en zij is te bereiken op 06-54958515.

Kamer van Koophandel

Yoga Oosten staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
kvk-nummer: 51962047. Voor verdere info bezoek www.kvk.nl

BTW nummer: NL001268323B29

Aquisitie op basis van deze website wordt niet op prijs gesteld.