Ik ben inmiddels meer dan 10 jaar actief met yoga bezig. In eerste instantie was ik voornamelijk gericht op ashtanga yoga en power yoga en ik heb mijn opleidingen en bijscholingen daarin laten meegaan. Geleidelijk ben ik daardoor ook gaan ontdekken welke vorm(en) het best bij mij en mijn manier van lesgeven past en welke ook niet.

Via workshops gegeven door Paul Braaksma ontdekte ik Critical Alignment Yoga (CAY). Tijdens die workshops leerde ik zoveel over de invloed van vooral onze wervelkolom op opbouw van spanning in ons lichaam en je bewegingspatroon dat ik besloot mij daarin verder te willen verdiepen. Hiervoor heb ik me laten bijscholingen bij het CAY instituut in Amsterdam van de bedenker van deze vorm, Gert van Leeuwen. Inmiddels weet ik ook zeker dat deze vorm van yoga mijn “ding” is en daar hoop ik iedereen tijdens mijn lessen in mee te nemen.

Mijn lessen zijn toegankelijk voor alle yogi’s/yogini’s en ik pas ze altijd aan de deelnemers en het gevoel van de dag voor zowel mezelf als de deelnemers.

Plezier in de lessen staat voorop en dat geef ik graag aan iedereen mee!!!

Bas Kerkwijk

Terug naar Docenten