Via jarenlange ervaring in het geven van verschillende groepslessen in een sportschool heb ik me inmiddels ontwikkeld tot een ervaren en gediplomeerd yoga- en pilatesdocent en heb ik Yoga Oosten Enschede opgericht.

Door zelf yoga en pilates te beoefenen veranderde mijn lijf en daardoor ook mijn leven. Zowel lichamelijk als geestelijk ben ik een ander, veel positiever mens geworden.

Het stopt echter nooit, omdat je jezelf wilt blijven ontwikkelen, omdat je wilt blijven groeien. Door het lichaam holistisch te benaderen, vanuit verschillende invalshoeken, ben ik tevens gestart met yin yoga medicine. Deze nieuwe tak binnen de Yin Yoga richt zich vooral op individuele sessies. Deze personal Yoga voedt het medicinale en helende karakter.

Vanuit die kennis kan ik jou handvaten aanreiken om te luisteren naar je lichaam. Vol passie laat ik je graag ervaren hoe je door het beoefenen van yoga en pilates in eerste instantie je lijf en daarna je leven positief kan beïnvloeden.

Henriëtte Oosten

 
Terug naar Team