Via jarenlange ervaring in het geven van verschillende groepslessen in een sportschool heb ik me inmiddels ontwikkeld tot een ervaren en gediplomeerd yoga- en Pilatesdocent en heb ik Yoga Oosten Enschede opgericht.

Door zelf yoga en Pilates te beoefenen veranderde mijn lijf en daardoor ook mijn leven. Zowel lichamelijk als geestelijk ben ik een ander, veel positiever mens geworden.

Jezelf ontwikkelen stopt echter nooit, omdat je wilt blijven groeien. Bij Yogaoosten scholen we onszelf daarom regelmatig bij en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van yoga, persoonlijke groei en ontwikkeling. Door het lichaam holistisch te benaderen, vanuit verschillende invalshoeken, ben ik tevens gestart met privé sessies. Deze “personal yoga” is afgestemd op jou en wat jij nodig hebt, zowel fysiek alsook op het mentale vlak.

Vanuit mijn ervaring en kennis kan ik jou handvaten aanreiken om te luisteren naar je eigen lichaam. Vol passie laat ik je graag ervaren hoe je door het beoefenen van yoga en Pilates in eerste instantie je lijf en daarna je leven positief kan beïnvloeden.

Indien nodig maakt Yogaoosten gebruik van een netwerk van getalenteerde docenten.

Henriëtte Oosten

Terug naar Docenten