1 les per maand (tussen okt 2019 en mei 2020)

Sommigen van jullie hebben er in de lessen van Bas al eens kennis mee gemaakt. Met Critical Alignment Yoga. Dat geldt ook voor iedereen die al eens bij de introductie weekenden van Irene Vos is geweest.

Vanaf oktober starten we met een reeks introductielessen van deze yogavorm op (bijna) elke laatste zaterdag van de maand. Bas zal jullie in 8 lessen meenemen door de hele basis. Hierbij maken we gebruik van de (bekende) hulpmiddelen zoals de strip, het matje, de boog en het hoofdstandbankje.

In deze vorm, ontwikkeld door Gert van Leeuwen uit Amsterdam, bereiden we ons, via bewustwordings- en ontspanningsoefeningen op de strip en het matje, voor op het werken aan uitlijning van het lichaam in de yogahoudingen. Hierbij besteden we in alles speciale aandacht aan je bekken en met name de wervelkolom. En alle gebieden in je lijf waar je spanning waarneemt, ga je leren verbinden met een positieve ervaring. Uiteraard combineren we dit alles aan je ademhaling.  

We maken de lessen laagdrempelig dus ervaring met yoga is niet nodig. Heb je wel ervaring (met yin yoga of een andere vorm van yoga)  dan kan deze cursus nog steeds een aanrader zijn vanwege de andere kijk die het je gaat bieden op het ervaren van je lichaam.

De data zijn (wijzigingen door omstandigheden voorbehouden) als volgt;

In 2019: 26 oktober, 30 november en 21 december.

In 2020: 25 januari, 29 februari, 21 maart, 25 april en 23 mei.

De les begint telkens om 11 uur en eindigt tussen 12 en 12.15 uur.

Het liefst zien we natuurlijk dat je alle 8 lessen als geheel volgt (zie het maar als een cursus), maar uiteraard kun je de lessen ook los volgen.

De lessen zijn los te volgen voor € 13,50 per les (contant of via de bank voor aanvang van de les) of voor € 96 voor het hele pakket van 8 lessen (contant of via de bank voor aanvang van de eerste les).  Rekeningnummer NL70ABNA0564479160, tnv H. Oosten-Roeloffzen  o.v.v. “CAY cursus”.

Leden van Yoga Oosten kunnen aan deze lessen deelnemen door gebruik te maken van een strip van de persoonlijke  strippenkaart of via het abonnement.

Heb je vragen? Laat het weten via yogaoosten@gmail.com. Je kunt ook eens kijken op de site van Critical Alignment Yoga: www.criticalalignment.nl/cay/