Lessen

Bij Yoga Oosten Enschede kun je terecht voor: Yin yoga, Active yoga (waarbij de les afwisselend een power, flow- of hathayoga is) en Pilates.

Meer informatie over de verschillende vormen vindt u hieronder.

klik op de afbeelding voor meer informatie

Yin yoga

Yoga Oosten Enschede yogales yin yogaYin yoga is een tegenhanger van het snelle en met talloze prikkels gepaard gaande hedendaagse leven. Als je in Yin yoga houdingen langere tijd (ver)blijft, kan deze vorm van yoga-beoefening een meditatief en rustgevend effect hebben.

Power yoga

Yoga Oosten Enschede yogales power yogaPower Yoga is de westerse variant van de Ashtanga Yoga. Power Yoga is een actieve en krachtige vorm van yoga waarbij zowel lichaam als geest versterkt worden.

Pilates

Yoga Oosten Enschede pilates lesPilates is een bewegingsmethode die ontworpen is om het lichaam in evenwicht te brengen. Het systeem volgt de principes van het zeer bewust bewegen met beheersing en controle, dus met een intense concentratie, waarbij de ademhaling centraal staat.

Flow yoga

Yoga Oosten Enschede yogales flow yogaFlow yoga is een dynamische vorm van yoga waar de houdingen, door gebruik te maken van de ademhaling, aan elkaar worden verbonden. Bij deze vloeiende, dynamische vorm van yoga wisselen de verschillende houdingen elkaar af op het ritme van de adem.

Hatha yoga

Yoga Oosten Enschede yogales hatha yogaHatha yoga is een fysieke yogavariant waarin de asanas (houdingen), pranayama (ademhalingsoefeningen) en ontspanning van het lichaam centraal staan.