14 oktober zal de Love Your MonkeyMinds Retraite plaatsvinden bij Yoga Oosten in Enschede.
Een samenwerking tussen Henriette Oosten en Danielle Carati.

Danielle:
Als kind was ik al in contact gekomen met meditatie en wist ik wat de voordelen ervan waren, maar je wordt ouder, ik kwam in de puberteit en al dat ‘gezweef’ was niet meer cool. Ik stopte er mee en langzaam viel ik in een gat.
Ik verloor mijzelf steeds meer en ik ging daardoor dingen doen die totaal niet bij mij pastte en omringde mij met verkeerde mensen. Ik kreeg een Burn-Out, verloor mijn baan en uiteindelijk ook mijn huis.

Er MOEST iets veranderen en toen kwam mindfulness weer op mijn pad. Ik kreeg de kans om een opleiding te gaan volgen als Mindfulness Trainer en ik voelde aan alles dát is wat ik moet gaan doen.

Na een studie van anderhalf jaar haalde ik mijn diploma en door het ook toe te passen op mezelf kon ik mijzelf weer vinden. Langzaam wist ik weer wie ik was en wat mijn doel hier op aarde is. Ik kreeg een prachtige vriend die ondertussen mijn man is geworden, en omringde me met liefdevolle personen in mijn leven. Leef nu in mijn droomhuis en help ik mensen om met zelfliefde te gaan leven dmv voeding en mindfulness.

Al deze kennis en ervaringen wil ik met je delen. Daarom organiseer ik het
LOVE YOUR MONKEYMINDS RETRAITE waarin ik je een hele dag ga begeleiden. We gaan de diepte in om dát aan te raken in jezelf wat nodig is om naar de volgende stap te gaan. We gaan werken aan blokkades en angsten om zo tot de kern van jouw persoon te komen. Zelfliefde en compassie staat centraal.

Voor wie is deze retraite:
– Voor iedereen die veel stress ervaart of een druk bestaan heeft
– Voor iedereen die het gevoel heeft dat er te veel te doen is op een dag maar te weinig afkrijgt
– Voor iedereen die het lastig vindt om zichzelf op de 1e plaats te zetten
– Voor iedereen die geïnteresseerd is in zelfontwikkeling
– Voor iedereen die vaak moe is
– Voor iedereen die zichzelf gewoon een dagje geluk gunt

Wat gaan we doen:
– Ik ga je meenemen op een innerlijke reis via meditaties en mindfulness
– De getalenteerde Henriette Oosten zal een speciale Yin Yoga les geven van 1,5 uur gericht op zelfcompassie
– Er zal een gezonde lunch zijn
– Voldoende mogelijkheid voor vragen

Kosten van deze retraite:
– Leden Yogaoosten €79,-
– Niet Leden €97,-

Inschrijven:
Er zijn max 15 plekken beschikbaar
Inschrijven kan via danielle@healthymonkeyminds.nl of je kan je aanmelden via Yoga Oosten