Thaise yogamassage

Yoga Oosten Enschede thaise yogamassage

Wat is traditionele Thaise yogamassage?

Traditionele Thaise massage is een van de oudste genezingsmethoden van de wereld. De Thai ziet ziekte als een onbalans in het lichaam of in de geest. Thaise yogamassage ontspant, vitaliseert en brengt je in balans. Deze dynamische vorm van massage bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van yoga, massage, meditatie en acupressuur.

Meditatie verstilt, yoga, acupressuur en massage zetten in beweging. Derhalve vult het elkaar perfect aan en versterken ze elkaar. Je voelt je na afloop van de massage vitaal, energiek en tegelijkertijd diep ontspannen. Thaise yogamassage werkt perfect ter preventie van allerhande klachten. Vanuit meditatie strekt en masseert de masseur in vloeiende, doorgaande bewegingen. Dat gebeurt over de kleding heen, waarbij de gemasseerde op een dikke mat op de grond ligt.

Historie

Thaise yoga Massage is door de jaren heen wel wat veranderd door Westerse invloeden, die vanaf de jaren vijftig steeds groter werden. Traditioneel werd het door monniken in Boeddhistische tempels beoefend, tegenwoordig is het beroep niet meer beperkt tot de tempelomgeving. Thaise yoga massage wordt nu overal in Thailand gegeven: op massagescholen, in ziekenhuizen, in hotels en op het strand.

Thaise yogamassage in praktijk

Je kan de Thaise massage zien als het doen van yoga-oefeningen, zonder dat je je er zelf voor hoeft in te spannen, terwijl je tegelijkertijd een acupressuur behandeling krijgt

Voordelen Thaise yogamassage

De ideale manier tegen stress,spanning en voor een totale ontspanning. De rekoefeningen in de Thai yoga massage helpen om vastzittende gewrichten los te maken, flexibiliteit te vergroten, spierspanning te verlichten, de interne organen te stimuleren en om het energiesysteem in balans te brengen.

De Thaise yoga massage is een interactieve massage van het lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van vele afwisselende rek- en strekoefeningen en daarnaast wordt er zachte druk op de reflexpunten uitgeoefend, waardoor de interne organen worden gestimuleerd.
De behandeling duurt 1 of 1,5 uur.

Yoga Oosten verzorgt Thaise yogamassage

Voor prijzen zie tarieven.

Thaise yogamassage wordt gegeven aan de Voortsweg 204 in Enschede.
Voor meer informatie of een afspraak bel 06-54 95 85 15
of mail naar yogaoosten@gmail.com.

Een goede Thaise massage wordt altijd gegeven met liefdevolle aanwezigheid en mededogen.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

1 januari, 2015