Voor wie?

Yogales voor iedereen
Uiteraard geeft Yoga Oosten Enschede yogalessen voor iedereen die kennis wil maken met yoga. Je kunt altijd binnenstappen voor een proefles. Of eerst informeren welke stijl het beste bij je past op dit moment in je leven.

Daarnaast geven we ook lessen voor specifieke doelgroepen. Voor mensen die met yoga willen beginnen op een laagdrempelige manier, voor hardlopers ( waar yoga een bewezen toegevoegde waarde heeft) en voor kinderen. Jong geleerd, oud gedaan!

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Yoga voor beginners

yoga oosten Enschede yogales voor beginnersBen jij nieuwsgierig naar wat Yoga voor jou kan betekenen, maar durf je niet die eerste stap op de mat te zetten, omdat je denkt dat je niet lenig, flexibel en/of sterk genoeg bent? Dan is de beginnerscursus van Yoga Oosten Enschede echt wat voor jou!

Yoga voor hardlopers

yoga-oosten-enschede-yogales-hardlopers-300x225-2Studies hebben uitgewezen dat yoga beoefenen een positief effect heeft op de prestaties van hardlopers. Kracht, flexibiliteit en mentale focus die je krijgt van regelmatige yoga beoefening helpen je efficiënter te lopen en vermindert het risico op blessures. Yoga brengt balans in spierspanning veroorzaakt door regelmatig hardlopen, door te stretchen en te ontspannen.

Yoga voor kinderen

yoga oosten Enschede yogales voor kinderenDoor yoga te beoefenen wordt je kind bewust van zichzelf en zijn omgeving. Je kind leert op een speelse manier een betere balans te vinden tussen drukte en ontspanning.

“Een lieve stem die ons vraagt de stralen van de zon op onze huid te voelen en de warmte op onze wangen.”