Yoga voor beginners

yoga oosten Enschede yogales voor beginners

6-daagse yoga beginnerscursus

Ben jij nieuwsgierig naar wat Yoga voor jou kan betekenen, maar durf je niet die eerste stap op de mat te zetten, omdat je denkt dat je niet lenig, flexibel en/of sterk genoeg bent? Dan is de beginnerscursus van Yoga Oosten Enschede echt wat voor jou!

In deze 6-daagse cursus maak je kennis met een aantal traditionele yoga-houdingen, de bijbehorende ademhaling en leer je hoe je deze ademhaling kunt koppelen aan de bewegingen (houdingen). De houdingen worden rustig opgebouwd, zodat jij kunt voelen waar jouw grenzen liggen en waar nog ruimte zit. Je leert hoe je de houdingen kunt aanpassen aan jouw lichaam, zodat je kunt ervaren hoeveel leniger, flexibeler en krachtiger je eigenlijk bent. Als bijkomend effect zul je gaan merken dat er ook meer rust en ruimte in je hoofd gaat ontstaan en dat je meer in het hier en nu kunt zijn.

Yoga Oosten biedt

Yoga Oosten biedt speciale 6 weekse cursussen, yoga voor beginners. Een cursus om kennis te maken met ademhalingsoefeningen, yogahoudingen en meditatie op een hele laagdrempelige manier. Geschikt voor iedereen die yoga wil proberen.

Met enige regelmaat starten we met yoga voor beginners. Houd de nieuwspagina van Yoga Oosten Enschede in de gaten voor de aankondiging van de yoga voor beginners,

of neem contact met ons op voor vragen!

 
Terug